Történések a játék világában: 2019. június - október


Egyre növekvő népszerűségnek örvend Adam Rollins szeptemberben megjelent novelláskötete. A rejtélyes író első könyve a semmiből bukkant elő, viszont egyedi világával hamar belopta magát olvasói szívébe. A néhol bizarr, és melankolikus elemeket tartalmazó kötet tökéletesen keveri a horror, a krimi, és a kortárs városi fantasy elemeit. Az olvasók több rövid történeten keresztül követhetik végig a magukat csak Bűnfalóknak nevező, halálból feltámadt emberek kalandjait, akik médiumi képességeiket használva különféle rég elfeledett bűnügyeket oldanak meg a kísértetjárta Budapest utcáin.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem ismeretlen tettes ellen tett feljelentést vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének vádjával. Október 14-én az éjszaka folyamán azonosítatlan elkövetők rongálták meg a Természettudományi Kar épületét. A kár közel 2 millió forint.

Újabb fejlemények a Borkai szexbotrányban. A HVG anonimitást kérő forrása szerint közel egy éve készülhetett a győri polgármester jóbarátja és kollégája, Laudenfell János, Fideszes képviselő által rögzített telefonos felvétel. A szóban forgó képviselő nem sokkal a felvétel készülte után elhunyt, így őt nem tudták megkérdezni az új fejleményekről.

Alkony Hálózat:

Ha Bűnevő vagy, akkor október 26-án, délután Raz pincéjében a helyed.
Beszélgetés, csendes ülős. Balhét ne hozz, cigit, kaját és piát nyugodtan.
Mindenki szeretettel van látva.
Ez hátrelévő életünk első napja!
U.i.: Bent nincs dohányzás. Ház előtt nem hangoskodunk.
Este hideg lesz, öltözzetek rétegesen.


Megjegyzések